AKTIVITETER

Selskabets bestyrelse diskuterer løbende forslag til nye projekter og aktiviteter, både egne initiativer og ansøgninger fra andre frivillige grupper, der har behov for økonomisk støtte til at realisere deres projekt eller aktivitet. Læs mere om projektstøtte her. (Link: Projektstøtte)

Selskabet tager aktiv del i de institutioner, som Selskabet har oprettet bl.a. gennem deltagelse i institutionernes bestyrelse. Selskabet har p.t. bestyrelsespladser i følgende institutioner:

     Børnehuset Stjernedrys

      Børnehaven Regnbuen

      Bofællesskaberne Anchersholm og Gyldenholm

     Snoezelhuset

Læse mere om institutionerne her. (Link til: Institutioner som SMB har etableret)

Uddeling af Socialprisen, der er en hyldest til personer eller grupper, der i Helsingør Kommune har gjort en aktiv, uegennyttig indsats på et socialt/ kulturelt område, er også en vigtig aktivitet. Læs mere om Socialprisen her.(Link til Socialpris)

Lige nu er bestyrelsen meget optaget af Selskabets 80 års jubilæum og forberedelsen af det store jubilæumsarrangement, der afholdes den 12. september. Du kan læse mere om arrangementet her. (Link til jubilæumsarrangement)

Jubilæumsarrangement
Den 24. februar 2021 rundede Selskabet 80 år. At en frivillig organisation eksisterer i 80 år er lidt af en præstation, og det skal naturligvis fejres.

Coronaen forhindrede os i at gøre det på dagen. Nu glæder vi os til at invitere alle byens børn til Legefestival på Axeltorv søndag den 12. september om eftermiddagen.
 

Socialprisen
I forbindelse med jubilæumsarrangementet vil årets Socialpris blive uddelt, og denne gang vil vi gerne involvere hele byen. Vi opfordrer derfor alle til at komme med forslag til en egnet kandidat.

Læs mere om Socialprisen her >> og skriv dit forslag til prismodtager.

 

Når vi nærmer os dagen, vil vi fortælle mere om programmet, men skriv datoen ind i kalenderen allerede nu.